VISA UPP OSS
Kontakta oss
Scrolla Ner
Tillbaka Hem
Tjänster

Webb Design

Vi erbjuder massvis med Webbdesign tjänster, allt från kodning till HTML5 och andra webbanpassade lösningar. Vi erbjuder också helhetslösningar där vi har skräddarsydda paketlösningar.

1000-65 000 SEK
01.

Ui/Ux Design

Vi erbjuder workshops med kund för att ta fram affärsmålen. Utifrån vad som kommer fram ur det kommer det idéer och hypoteser på olika lösningar.. Genom användarnas respons kommer man få reda på vad som fungerar och inte fungerar. Man kan tänka att man inte behöver göra saker och ting till en process då alla scenarier ser olika ut. Istället ställer vi frågorna “vad behöver jag veta” och “vad behöver jag för att få reda på det” och utgår därifrån. Det finns extremt många sätt att göra sakerna på och det handlar nog mer om att göra rätt metod istället för att bara göra den.

1000-20000 SEK
02.

Branding

Behöver du hjälp med att ta fram ett varumärke eller kanske logotyp? Vi hjälper med all slags branding och med att ta fram rätta element utifrån ert behov. Kan gälla marknadsföring eller annan slags content. Vi älskar att jobba med branding!

1000-30000 SEK
03.

Ecommerce

Behöver ni hjälp med en e-handelsplattform? Då har ni kommit rätt. Vi har många projekt där vi jobbar med e-handel och hjälper våra kunder att ta ett kliv in i den digitala handeln. Allt från plattform till underhåll.

30 000-100 000 SEK
04.

Redo att börja ditt projekt?

Kontakta oss
STÄNG